Ik wil wat doen

Om de Kledingbank Nijmegen tot een succes te maken is hulp in alle vorm van harte welkom.

Financieel

Uw financiële bijdrage kunt u overmaken naar onze rekening bij de RABO-bank:
NL05 RABO 0173 9045 72, t.n.v. St. Kledingbank Nijmegen e.o.
De Kledingbank Nijmegen heeft een erkenning als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) van de belastingdienst. Dit betekent dat uw schenking aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Leuk en belangrijk vrijwilligerswerk doen?

Wij zijn op zoek naar jou! Wil je graag je steentje bijdragen aan een leuke en maatschappelijk verantwoorde organisatie als De Kledingbank, ben je enthousiast, wil je je handen uit de mouwen steken en ben je wekelijks minimaal een dagdeel beschikbaar? Mail ons via mail info@kledingbanknijmegen.nl. Bellen kan natuurlijk ook.

We zijn ook dringend op zoek naar coördinatoren. Liefst enige ervaring met leidinggeven, met een hart voor ons goede werk en voor kleding. Mail, en we maken graag een afspraak om met je in gesprek te raken.

Kleding brengen

Je kunt tijdens openingstijden zonder afspraak maandag t/m donderdag tussen 09.30u en 16.00u kleding brengen. Alle schone, hele en moderne kleding is welkom. Voor heren en kinderen komen we vaak broeken en schoenen tekort. Deze items zijn extra welkom!  

Wat gebeurt er met kleding die wordt ingebracht?

Wat gebeurt er met kleding die wordt ingebracht? Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Dit betekent dat alle kleding goed terecht komt. Wij krijgen kleding van particulieren, restkleding van winkels en inzamelingsacties van organisaties. Wij zijn wij heel blij met alle kleding en textiel!